Ekofleks

O podjetju

Ekofleks že od leta 2012 združuje skupino predanih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami s področja fluidne tehnike oziroma hidravlike. Naše dejavnosti obsegajo prodajo, proizvodnjo, montažo, servis in svetovanje s področja hidravličnih sistemov, pnevmatike in industrijskih cevi. Leta 2017 smo odprli tudi poslovalnico v Celju.

 

Našim strankam želimo zagotavljati odlične storitve, zato sodelujemo z vodilnimi evropskimi in svetovnimi proizvajalci hidravlične tehnike. Z njihovimi izdelki lahko poskrbimo za celovito podporo vzdrževanju, strojegradnji in prvovgradnji v vašem proizvodnem procesu.

Družbena odgovornost

V podjetju Ekofleks se zavedamo odgovornosti za varovanje okolja, upoštevanje potreb zaposlenih in prispevanja k razvoju lokalne skupnosti, v kateri delujemo. Zato pri vsakodnevnih dejavnostih delujemo trajnostno, skrbimo za energetsko učinkovitost in varčnost, zmanjšujemo emisije CO2 s ponudbo okolju prijaznejših izdelkov, spoštujemo pravice zaposlenih in vodimo pravično zaposlitveno politiko. V skladu z Agendo za trajnostni razvoj do leta 2030 smo odprli tudi nova delovna mesta.

Strokovni pristop

Ekipa podjetja Ekofleks svoje bogate izkušnje in znanje prenaša v strokovno delo s strankami, pri čemer sistem kakovosti v podjetju vodimo v skladu s standardom ISO 9001. Redno sledimo razvoju in potrebam trga ter se z lastnimi izdelki in storitvami predstavljamo na sejmih doma in v tujini.

Naša strokovnost je prepričala tudi vodilne proizvajalce izdelkov s področja hidravlike, kot so proizvajalec hidravličnih cevi Bridgestone, proizvajalec silikonov, akrilov, lepil, pen in tesnilnih sredstev Grafen professional, vrhunski nemški proizvajalec opreme za hidravlične servise Uniflex ter proizvajalec rudniških cevi in kompresorjev znamke MAS. Njihove blagovne znamke s ponosom zastopamo v Sloveniji in širše.

ISO 9001:2015
Registration Number: 12 100 64316 TMS
Poglejte certifikat

Certyfikat Zgodnosci
Nr KOMAG/06/ST/251
SYSTEM 5 wg PKN-ISO/IEC Guide 67:2007

Certyfikat
Number 932/11/TLO

Mobilni servis 24/7

Naša ekipa izkušenih strokovnjakov vam s polno opremljenim servisnim vozilom zagotavlja vse vrste popravil hidravlike na delovišču, pa tudi preventivno vzdrževanje hidravlike ter projektiranje hidravličnih sistemov. Hitro popravilo zmanjša stres in stroške, ki nastanejo zaradi ustavljenega ali upočasnjenega delovnega procesa. Naš mobilni servis je stalnim strankam na voljo 24 ur na dan vse dni v letu.

Za intervencijo pokličite na +386 41 903 050

Ekofleks d.o.o.

Mirka Vadnova 8
4000 Kranj

+386 41 903 050

info@ekofleks.si

Delovni čas:

od ponedeljka do petka od 7. do 17. ure.

PE Celje

Lava 7a
3000 Celje

+386 51 317 148

celje@ekofleks.si

Delovni čas:

od ponedeljka do petka od 7. do 16. ure.

Vodstvo

Direktor

Rok Baggia

Prodaja

Dario Krejić

Finance

Dalibor Savanović

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.