ŠIROK NABOR IZDELKOV IN STORITEV

Z večletnimi izkušnjami na področju fluidne tehnike vam lahko primerno svetujemo pri izbiri cevi in ostalih izdelkov v našem prodajnem programu. Na ta način vam zagotovimo daljšo življenjsko dobo potrošnega materiala v proizvodnem procesu.

Naš prodajni program nudi celovito podporo vzdrževanju, strojegradnji in prvovgradnji v vašem proizvodnem procesu.

Ponujamo tudi rudniške cevi in kompresorje znamke MAS modeli AST in ASR (direktive 94/9/EC ATEX in 97/23/EC in potrdila za delovanje v eksplozivnem delovnem območju) ter TORKRET in lepilo (tudi za rudnike MSHA).

Poleg cevi in pribora ponujamo tudi popolno opremo za hidravlične servise: stiskalnice, žage in lupilce za hidravlične cevi ter ostale izdelke v ponudbi nemškega proizvajalca Uniflex, ki se ponaša z dolgoletno tradicijo in visoko kakovostjo izdelkov.

Izvajamo tudi svetovanje in delo na terenu. Hidravlično cev vam lahko popravimo na terenu oziroma na objektu, kar omogoča naša mobilna enota.

STROKOVNI PRISTOP

Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2012, združuje skupino strokovnjakov z večletnimi izkušnjami s področja hidravlike. V letu 2013 smo postali generalni zastopnik poljskega proizvajalca hidravličnih cevi Madejski, za države nastale na območju nekdanje republike Jugoslavije.

V letu 2014 pa smo pridobili tudi zastopstvo za hidravlične cevi Bridgestone ter razširili ponudbo izdelkov s silikoni, akrili, lepili, penami in tesnilnimi sredstvi Grafen professional. Vodenje sistema kakovosti v podjetju poteka po standardu ISO 9001, kar omogoča višjo raven ponujenih storitev s področja hidravlike.

DRUŽBENA ODGOVORNOST

Podjetje si pri svojih vsakodnevnih poslovnih dejavnostih prostovoljno prizadeva upoštevati družbene in okoljske potrebe. Spoštujemo pravice zaposlenih ter vodimo pravično zaposlitveno politiko. Z vidika strategije Evropa 2020 smo ponudili nova delovna mesta, poudarjamo krajevni razvoj ter skrbimo za energetsko trajnost z vidika podnebnih sprememb.

Team

Direktor

Rok Baggia (rok.baggia@ekofleks.si)

Prodaja

Dario Krejić (prodaja@ekofleks.si)

Hidravlika

Industrija

MOBILNI SERVIS HIDRAVLIKE IN INTERVENCIJA