Novice

Kaj je novega?

Hidravlika na terenu – mobilni servis

Ker se zavedamo, kako pomembno je za vaše podjetje pravočasno popravilo delovne opreme, smo v svojo ponudbo vključili mobilni servis hidravlike, ki je stalnim naročnikom na razpolago 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Ekipa kvalitetnih serviserjev s polno opremljenim servisnim vozilom zagotavlja vse vrste popravil hidravlike na delovišču.

Mobilna enota hidravlike deluje na terenu in omogoča hitro popravilo hidravlične cevi. Serviser z večletnimi izkušnjami na področju hidravlike bo poskrbel, da bo čas popravila vaše delovne opreme čim krajši ter s tem zmanjšal stroške, ki jih zastoj povzroči v vašem delovnem procesu, hkrati pa zmanjšal stres, ki se ob tem pojavlja.

Naša mobilna enota hidravlike vključuje polno opremljeno servisno vozilo z zalogo hidravličnih cevi, spojk, objemk in ostalega drobnega materiala ter izkušenega strokovnjaka s področja hidravlike. Poleg materiala in osnovne servisne storitve, mobilna enota ponuja tudi preventivno vzdrževanje hidravlike prilagojeno vašim potrebam ter projektiranje hidravličnih sistemov.

Poleg hidravličnih cevi imamo na zalogi tudi ostale vrste cevi in priključkov. Za mobilni servis hidravlike pokličite na telefonsko številko +386 41 903 050.

Ekofleks nova spletna stran

Ena izmed mnogih novosti v podjetju Ekofleks d.o.o. je tudi prenovljenja spletna stran, na kateri želimo strankam predstavitvi storitve podjetja na nov, boljši način. Na novi spletni strani boste našli veliko zanimivih informacij o hidravliki, storitvah in področjih svetovanja, ki vam jih ponujamo (hidravlika, industrijske cevi, cevi za rudarsko industrijo, fluidna tehnika), novih izdelkih (spreji za avtomobilsko industrijo Grafen automotive), kataloge že uveljavljenih izdelkov in kontakte. Proces dela smo v zadnjih letih nadgradili, zato vam svojo proizvodnjo predstavljamo na nov način, z novo predstavitvijo. Še vedno pa si lahko ogledate tudi predstavitveni posnetek podjetja.

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.