Veseli nas, da našim izdelkom in storitvam zaupajo uspešna slovenska in mednarodna podjetja iz avtomobilske industrije ter priznani proizvajalec kmetijske mehanizacije. Smo zanesljiv partner in v vsem, kar počnemo, stremimo k poenostavitvi procesov in znižanju stroškov za naše stranke.

Stiskanje hidravličnih in industrijskih cevi

Za stiskanje hidravličnih cevi uporabljamo naprave mednarodno priznanega proizvajalca Uniflex. Tlačna stikala nam omogočajo izdelavo vsakim razmeram prilagojenih cevi. Izdelujemo tudi industrijske cevi iz vrhunskih materialov različnih, tudi zelo velikih premerov.

Izdelava hidravličnih in industrijskih cevi za prvovgradnjo

Za povezavo strojev v delovne procese izdelamo vse vrste hidravličnih in industrijskih cevi. Ob tem sledimo načelom varnosti, zanesljivosti, enostavnosti ter delovne in stroškovne učinkovitosti, seveda pa se vedno držimo tudi dogovorjenega roka dobave.

Popravilo in servis cevi za servo volan in klimatske naprave

Krmiljenje s pomočjo hidravlične črpalke je nepogrešljivo pri osebnih avtomobilih, gospodarskih vozilih in delovnih strojih, kot so tovornjaki, traktorji in drugi kmetijski stroji, žerjavi, viličarji, bagri… V podjetju Ekofleks vam priskrbimo ustrezne cevi za delovanje hidravlične črpalke v mehanizmu servo krmiljenja na vseh vaših vozilih in mobilnih strojih.

Mobilni servis hidravlike

Zavedamo se, da je pravočasno popravilo delovne opreme ključnega pomena za kar najbolj nemoteno delovanje vaših naprav. Daljše prekinitve namreč pomenijo tudi večje stroške. Naša rešitev je odlično opremljen mobilni servis, ki je stalnim strankam na voljo 24 ur na dan vse dni v letu. Naši mojstri okvare hitro in strokovno odpravijo na vaši lokaciji.

Svetovanje in inženiring s področja fluidne tehnike

V podjetju Ekofleks vam z veseljem svetujemo in za vas načrtujemo kar najbolj enostavno in učinkovito izvedbo hidravlike. Pomagamo vam, denimo, pri priklopu novih delovnih strojev v delovne procese. Svetujemo vam, katera cev je primerna za posamezen medij in za določene delovne razmere (prepogib, podtlak,…). Posvetimo se tudi izbiri cevi glede na življenjsko dobo, da bodo zdržale predvidene obremenitve. Ker podrobno poznamo trg, vam lahko zagotovimo tudi izbiro stroškovno najbolj učinkovitih izdelkov in tako poskrbimo, da jih ne preplačate.

Svetovanje pri nakupu strojev za hidravlične servise

Vaša storitev je lahko le tako dobra, kot je dobra oprema, ki jo pri delu uporabljate. Naše obsežne izkušnje in poznavanje tržne ponudbe vam lahko pomagajo, da boste za vsako nalogo na področju hidravlike lahko izbrali pravo napravo oziroma orodje.

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.