Kakovostna hidravlika v sodelovanju s korporacijo Bridgestone

V novembru 2014 smo postali zastopnik za hidravlične cevi Bridgestone. Korporacija Bridgestone je sicer javnosti bolj znana kot proizvajalec pnevmatik, manj pa je znano, da že od leta 1938 proizvaja tudi hidravlične ceviHidravlične cevi podjetja Bridgestone so namenjene delovnim in proizvodnim strojem, torej različnim industrijskim panogam.

Industrijske cevi, ki jih odlikuje zanesljivost in visoka kvaliteta

Hidravlika in hidravlične cevi BridgestoneBridgestone redno izboljšuje kakovost svojih cevi ter z inovativnimi pristopi sledi trendom in zahtevam trga, ki se osredotočajo na višjo kakovost cevi in še širši spekter uporabe. Med izdelki, namenjenimi industrijskim hidravličnim sistemom, tako najdemo termoplastične cevi, cevi za paro, barve, cevi za ekstremno visoke pritiske in ostale industrijske cevi, ki omogočajo optimalno delovanje hidravlike. Bridgestone posveča posebno pozornost zanesljivosti izdelkov, s čimer si je pridobil dolgoleten in uspešen ugled dobavitelja visokokakovostnih cevi po celem svetu, še posebej pa pri proizvajalcih delovnih strojev na Japonskem. Kakovostne industrijske cevi odlikuje dolga življenjska doba in enostavna namestitev.

Uporaba naprednih tehnologij – zanesljiva hidravlika

Visoko kakovostne hidravlične cevi Bridgestone so na voljo v obliki konstrukcije pletene žice ali žične spirale. Kombinacija obeh konstrukcij, skupaj s kvalitetnimi sklopkami ter odlično tehnologijo za stiskanje cevi, preprečuje puščanje ter podaljšuje življenjsko dobo industrijskih cevi. Cevi proizvajalca Bridgestone so testirane z DIN, SAE in JIS standardi, zaradi česar je hidravlika dokazano zanesljiva in kakovostna. V podjetju Bridgestone odlično kakovost cevi omogočajo tudi preko uporabe naprednih tehnologij za stiskanje, usklajevanje žic ter skupni nadzor proizvodov.

Namen hidravlike oz. hidravlične cevi je omogočiti mehansko gibanje

Hidravlika je preko delovanja hidravlične cevi uporabljena v raznih aplikacijah in industrijah, kjer je olje vsebovano v sistemu z visokim pritiskom. Nadzor tlaka preko črpalke in industrijske cevi omogoči mehansko gibanje dela stroja. Za dvig vilic na viličarju ali pa premik roke hidravličnega bagra preko palične ročice je, denimo, potrebna prisotnost hidravlike.
Podrobneje so izdelki korporacije Bridgestone s področja hidravlike predstavljeni na njihovi spletni strani.