Hidravlika na terenu – mobilni servis

Ker se zavedamo, kako pomembno je za vaše podjetje pravočasno popravilo delovne opreme, smo v svojo ponudbo vključili mobilni servis hidravlike, ki je na razpolago 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Ekipa kvalitetnih serviserjev s polno opremljenim servisnim vozilom zagotavlja vse vrste popravil hidravlike na delovišču.

Mobilna enota hidravlike deluje na terenu in omogoča hitro popravilo hidravlične cevi. Serviser z večletnimi izkušnjami na področju hidravlike bo poskrbel, da bo čas popravila vaše delovne opreme čim krajši ter s tem zmanjšal stroške, ki jih zastoj povzroči v vašem delovnem procesu, hkrati pa zmanjšal stres, ki se ob tem pojavlja.

Naša mobilna enota hidravlike vključuje polno opremljeno servisno vozilo z zalogo hidravličnih cevi, spojk, objemk in ostalega drobnega materiala ter izkušenega strokovnjaka s področja hidravlike. Poleg materiala in osnovne servisne storitve, mobilna enota ponuja tudi preventivno vzdrževanje hidravlike prilagojeno vašim potrebam ter projektiranje hidravličnih sistemov.

Poleg hidravličnih cevi imamo na zalogi tudi ostale vrste cevi in priključkov. Za mobilni servis hidravlike pokličite na telefonsko številko +386 40 647 512.