Ekofleks hidravlika Kranj razširja ponudbo s silikonskimi tesnili znamke Grafen Professional

Podjetje Ekofleks, ki se sicer ponaša s široko ponudbo hidravlike v mestu Kranj, razširja ponudbo svojih izdelkov s silikoni, akrili, lepili, penami ter tesnilnimi sredstvi podjetja Grafen professional. Znamka Grafen Professional je z visoko kakovostnimi izdelki za uporabo v gradbeništvu odgovor na vedno bolj zahtevne potrebe gradbenega trga.

Kvaliteta in strokovnost – silikonska tesnila za okna in vrata ter montažna pu pena

Zgodovina podjetja Grafen Professional sega v leto 1995, ko je podjetje začelo svoje izdelke nuditi raznim panogam, kot so rudarstvo, industrija, strojegradnja, predelovalna dejavnost in gradbeništvo. Izdelki iz serije Grafen Professional so nastali na osnovi dolgoletnih izkušenj in ob budnem spremljanju potreb tako trga kot stalnih odjemalcev podjetja. Ključni prednosti podjetja Grafen professional sta kakovost in strokovnost, o čemur pričajo številna potrdila, pridobljena za novo razvite izdelke – silikonska tesnila za okna in vrata, montažno pu peno, akrile ter lepila – preko raziskav podjetja.

Silikonska tesnila za okna, vrata, kadi, umivalnike ter okvire iz raznih materialov

Silikonska tesnila večih vrst so primerna kot tesnila za okna in vrata ter za tesnenje drugih površin tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Univerzalno silikonsko tesnilo je namenjeno lepljenju in tesnenju spojev raznih materialov, med drugimi betona, opek, lesa, stekla, keramike in zastekljenih površin. Sanitarno silikonsko tesnilo je izredno primerno za tesnenje spojev na vlažnih mestih, kot so vrzeli v kadeh, umivalnikih, kopalnih tuših, pri kopalni steni ter za tesnenje vodovodnih in kanalizacijskih sistemov ali pa za fugiranje keramičnih ploščic. Profesionalno (PRO) silikonsko tesnilo pa je primerno za lepljenje in tesnenje spojev steklenih, keramičnih, aluminijastih in plastičnih okvirjev, sončnih kolektorjev ter kot tesnilo za okna in vrata.

Silikonska tesnila Grafen

Za širok način uporabe primerna tudi montažna pu pena

Montažna pu pena večih vrst (PU 25, PU 40, PU 50 in PU 60) je enokompontetna, poliuretanska tesnilna masa, odporna na vse vremenske razmere, natezne sile ter trenja. Uporabljamo jo lahko na pločevini, aluminiju, nerjavečem steklu, svincu, bakru, keramiki, steklu in na raznih sintetičnih plastičnih materialih. Lahko jo tudi barvamo.

Več informacij o izdelkih podjetja Grafen Professional najdete na spletni strani podjetja: http://www.grafenprofessional.eu/en,oferta,Produkty,2,.html,oferta,Produkty,2,.html