prodaja servis hidravličnih cevi

Spremenjen vhod v podjetje

12.5.2018 smo spremenili vhod v podjetje na lokaciji Savska cesta 22, Kranj. Da nas boste lažje našli, smo namestili tudi table z oznakami (glej sliko spodaj).

Na telefonski številki +386 41 903 050 smo dosegljivi vse dni v tednu, 24 ur dnevno.

HidravlikaVhod

 

Intervencija 24 ur vse dni v tednu

S selitvijo na novo lokacijo (Savska cesta 22, Kranj) v podjetju Ekofleks d.o.o. ponujamo tudi nekaj novih storitev. Prva, ki jo predstavljamo, je storitev intervencijskega servisa, ki je na telefonski številki +386 41 903 050 dosegljiva vse dni v tednu, 24 ur dnevno.

Hidravlika Intervencija

 

Ekofleks hidravlika Kranj deluje v okviru Centra za fluidno in transportno tehniko

Podjetje Ekofleks d.o.o. v svoji ponudbi združuje prodajo, montažo, servis in svetovanje s področja hidravličnih sistemov, pnevmatike, industrijskih cevi. Poleg osnovne ponudbe že nekaj časa deluje tudi mobilni servis hidravlike. Svoje storitve Ekofleks d.o.o. strankam ponuja že od leta 2102, od 1. oktobra 2017 na novi lokaciji, na Savski cesti 22 v Kranju. S ponudbo transportne tehnike se je podjetju Ekofleks d.o.o. na lokaciji v Kranju pridružilo tudi podjetje Konbelt s ponudbo transportne tehnike.

center-hidravlika

Vse izdelke iz ponudbe podjetja Ekofleks d.o.o. ponujamo tudi v novi poslovalnici podjetja na naslovu Lava 7a v Celju.

Hidravlika Ekofleks od 1.10.2017 na novi lokaciji

Objavljeno 1. oktober 2017

Cenjene stranke obveščamo, da smo se preselili v nove poslovne prostore. Za vas smo uredili nove prostore, v katerem bo večja trgovina s celotno ponudbo izdelkov za hidravliko in prostor za servis hidravlike. Vabimo vas, da nas po 1. oktobru 2017 obiščete na Savski cesti 22 v Kranju.

Namig, da nas boste lažje našli: Naši poslovni prostori so na lokaciji bivšega podjetja Ikos (Hib).

Hidravlika Ekofleks na novi lokaciji

 

Ekofleks hidravlika Kranj razširja ponudbo s silikonskimi tesnili znamke Grafen Professional

Podjetje Ekofleks, ki se sicer ponaša s široko ponudbo hidravlike v mestu Kranj, razširja ponudbo svojih izdelkov s silikoni, akrili, lepili, penami ter tesnilnimi sredstvi podjetja Grafen professional. Znamka Grafen Professional je z visoko kakovostnimi izdelki za uporabo v gradbeništvu odgovor na vedno bolj zahtevne potrebe gradbenega trga.